Nieuwtjes


Ook dit jaar doen we de kerst -minishootsCadeautip voor de komende feestdagen...
Foto’s van mij in het nieuwe Chihuahuaboek!
Eind juli is er nieuw boek over de Chihuahua van de persen gerold. In dit nieuwe boek staan ook foto’s die door mij zijn gemaakt! Het boek - geschreven door Cindy Schwering - is overigens niet helemaal nieuw, want van de ‘oude’ versie (de eerste druk verscheen eind 2006) zijn er al een paar duizend verkocht. De vernieuwde uitgave is volledig geactualiseerd en op een aantal onderdelen uitgebreid. En de foto’s zijn dus vervangen door nieuwe, onder andere door foto’s die ik heb gemaakt!
In deze uitgebreide ‘gebruiksaanwijzing’ met als titel De Chihuahua lees je alles over de geschiedenis, het karaker en het uiterlijk van dit populaire rashondje. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen in dit informatieve naslagwerk aan bod. Het boek bevat zelfs een handig overzicht van alle puppymijlpalen die het hondje zijn eerste levensjaar doormaakt en welke acties daarbij eventueel van het baasje nodig zijn. Kortom: een informatief en nuttig boek dat qua verschijningsvorm net zo hip and happening is als het ras zelf!

Het boek De Chihuahua is in enkele muisklikken te bestellen op www.dierenboekenbestellen.nl. Je betaalt hier geen verzendkosten! Het boek is voorzien van een harde omslag, telt 120 pagina’s en kost € 16,95. Het boek is ook verkrijgbaar in de boekhandel (ISBN 978-90-77462-64-5 – Bloemendal Uitgevers)